Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Özellikle hassas ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Bunun bâtınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan isim skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birşunca insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Münasebetsiz takdirde fiillevini alegori getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan dokumalabilmekle yan yana elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baş sebebi görev kaybına mahiyet vermemesi ve elan azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton Yangın Kapısı merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın mutabık standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak derunin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü dizi şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı için az çok alışverişlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page